S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Kontakty

La Victoria - fashion boutique
tel: +420 725 816 512
info(a)lavictoria.cz
www.lavictoria.cz

Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  • Veškeré osobní údaje, které se prodávající dozvěděl při své činnosti, se zavazuje chránit v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. Kupující uzavřením kupní smlouvy souhlasí se zařazením všech jím poskytnutých osobních údajů do databáze prodávajícího a s jejich zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro vnitřní potřeby prodávajícího plynoucí z uzavřené kupní smlouvy a to na dobu neurčitou, resp. do odvolání souhlasu. 
  • Kupující bere na vědomí, že má práva dle ustanovení § 11 a § 21 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může kdykoliv bezplatně písemně na poštovní adrese prodávajícího nebo emailem na info@lavictoria.cz odvolat, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těch osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci atd.
  • Osobní údaje kupujících jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje kupujících prodávající nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu nutném pro doručení zboží, s čímž kupující vyslovuje souhlas. 

Kontakty

La Victoria - fashion boutique

Email: info(a)lavictoria.cz

Telefon: +420 725 816 512

YTQyNT